OMÉK 2023. október 20-22. HUNGEXPO

Varsány és Szurdokpüspöki a Nógrád Vármegyei Önkormányzat felkérésére képviseli megyénket az idei OMÉK-on.

A Nógrádikum díjas túrós lepényt, valamint a Mátrai Bivalyrezervátumban nevelkedett állatok húsából készült termékeket népszerűsítettük. https://www.facebook.com/matraibivalyrezervatum.hu
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat standján találkoztunk vármegyénkből a szügyi Green Wave https://www.facebook.com/gwmagok/ héjnélküli tökmagot előállító Papp Viktorral és kedves feleségével, valamint a Maszlik Családi Gazdaság https://www.facebook.com/maszlikcsaladigazdasag/ képviselőivel.

Mindkét gazdaságban prémium minőségű termékeket állítanak elő. „Valódi vidéki kavalkáddal, izgalmas gyermek-programokkal, zenés és táncos fellépőkkel, állatbemutatókkal, hazai kézműves termékekkel, feledhetetlen gasztroélményekkel és családbarát jegyárakkal várja a látogatókat az idei, 81. OMÉK.

Az eseményt kétévente rendezi meg az Agrármarketing Centrum az Agrárminisztérium égisze alatt, célja pedig nem más, mint egy színes, családi program keretében bemutatni a hazai agrárium és élelmiszergazdaság teljes spektrumát.

Az OMÉK természetesen a szakmai látogatókat is éppúgy várja, mint a nagyközönséget, hiszen kitűnő alkalom arra, hogy az agrárgazdaság jeles képviselői kapcsolatot építsenek hazai és külföldi beszerzőkkel, illetve üzleti lehetőségeket találjanak.”


Köszönjük a meghívást, örömmel képviseljük Nógrád Vármegyét!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük