Karácsonyi ünnepségek

Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan 2015-ben is, a karácsonyt megelőző, utolsó, teljes munkahéten karácsonyi ünnepségek sorozatával zártuk dolgos napjainkat.

Szerdán, december 16-án, a közfoglalkoztatásban résztvevők gyűltek össze 15.00 illetve 17.00-kor, hogy közösen fogyaszthassák el estebédjüket, és így hangolódhassunk rá a karácsonyra.

Csütörtökön a településünk fejlesztésében érdekelt különböző helyi, és megyei állami szervek és gazdasági szervezetek tagjai vehettek részt az ünnepi találkozón. A 17.00-kor kezdődő eseményt az iskolások énekkarának műsora színesítette. A meghívást elfogadta többek közt dr. Bablena Ferenc, a Nógrád megyei Közgyűlés alelnöke, az MVH Nógrád megyei Kirendeltségének vezetői.

Pénteken 15.00-tól a település különböző intézményeinek dolgozói költhették el együtt estebédjüket, míg 17.00-tól Varsány lakossága tekinthette meg, az iskolások karácsonyi játékát, és az énekkarosok műsorát.

Köszönjük mindenkinek a megtisztelő részvételt, a dolgozóknak pedig a több napi, áldozatos munkát, a termeket berendezőktől, az ismét finomat készítő, a Varsányi Konyhán dolgozókon át, a rendezvények lebonyolítását segítőkig mindenkinek!

Képgalériák:

Közfoglalkoztatottak karácsonya

Partnereink részére rendezett karácsonyi ünnepség

Intézményi dolgozóink részére megrendezett karácsonyi ünnepség

Falukarácsony

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük