Folytatódnak a fejlesztések Varsányban

A Vidékfejlesztési Program keretén belül külterületi helyi közutak fejlesztésére 300 millió Ft támogatásban részesült Varsány Község Önkormányzata!

Egy évtizedek óta várt útfelújítás valósulhat meg. Az un. Tábi út, melyen megközelíthető a horgásztó, a vadászház és több mezőgazdasági telephely. A horgásztó rendkívül kedvelt a horgászok és a túrázók körében. A Tábi Horgászegyesület kiválóan képviseli a tagok érdekeit. Megfelelő körülményeket teremtettek a tó környékén és további fejlesztéseket terveznek.

A Tábi Vadásztársaság szakszerű vadgazdálkodást folytat az érintett területen, továbbá a tagjai és a vendégei számára kulturált vadászati lehetőséget biztosít. Több mezőgazdasági telephely is érintett. A vállalkozások szántóföldi növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkoznak.

Tehát az útfelújítással egy igen széles rétegnek biztosítunk a jövőben kiváló közlekedési feltételeket. Az érintett társaságok és a gazdálkodók nevében is nagyon köszönjük a támogatást! Köszönetünket fejezzük ki Balla Mihály képviselő úrnak és a Vidékfejlesztési program irányító hatóságának.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük