A 2014-es gazdasági eredményeket alapul vevő kiadványt jelentetett meg TOP 50 Nógrád Megye 2015 címmel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adóigazgatósága, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, és a Nógrád Megyei Hírlap.

A kiadványban előbb az észak-magyarországi régió, majd megyénk 2014-es gazdasági adatait elemzik. Ezt követően rangsorolják a megye gazdasági szereplőit hozzáadott érték, nettó árbevétel, átlagos állományi létszám alapján. A hasznos jó tanácsokat követően a kötet különböző, a leginkább eredményes vállalatokat, civil szervezeteket, önkormányzatokat mutatja be. Itt kapott helyett településünk, Varsány is.

Az egyoldalas cikk a községről szóló bemutatását azzal kezdi, hogy az elmúlt években milyen elismerésekben volt része Varsánynak a közterületein megvalósuló beruházások (virágosítás, parkosítás) révén, és hogy milyen átalakítások zajlottak (Hagyományőrzők háza, Közösségi ház).
Hosszasan taglalja a településen végbement beruházásokat. Ezt követően a helyi civil szervezetekről ír elismerően. Bemutatja 2015 programjait is.
Ezt követően a településen folyó gazdasági tevékenységről számol be a cikk, kiemelve a varroda és mezőgazdaság szerepét. A cikk bemutatja a magánszféra szerepét a helyi gazdaságban.
A szerző beszámol a Termelő falu programról, illetve említést tesz arról, hogy részt veszünk a Magyarországi Falumegújítási Díj 2015 pályázatán.
Beszámol a tervektől is: az étterem, az óvoda, az idősek klubja, a tornaterem át- és kialakításáról, az energiahatékonyság növeléséről, a szakemberek helyben tartásáról.

A kiadványban Varsány többek közt Salgótarján, Balassagyarmat, Szécsény, Hollókő, a Palóc Út Klaszter Egyesület, a 36 Jó Palóc Közhasznú Egyesület, az ÉRV Zrt., az Ipoly Cipőgyár Kft., a Salgglas Zrt. társaságában szerepel a kiadvány bemutató részében.